sobota 12. novembra 2011

Jesenný pozdrav

Jeseň je tak inšpirujúce obdobie. Asi každý sa snaží tvoriť so svojimi deťmi niečo z darov jesene. Vyrábame figúrky z gaštanov, náhrdelníky zo šípok, lesných škriatkov z najrôznejších prírodnín...
A samozrejme využívame rôzne tvary a pestré farby opadaných listov. Existuje nespočetne mnoho rôznych možností na tvorenie z listami. Môžeme ich maľovať, obkresľovať, odtláčať, lepiť, rôzne dotvárať...




Je pekné, keď deti tvoria krásne veci. A ešte krajšie je, keď ich tvoria pre niekoho ďalšieho. Jesennú inšpiráciu môžeme využiť ako príležitosť potešiť niekoľkých (blízkych, či vzdialenejších) ľudí jesenným pozdravom. Je na vás, či pošlete pohľadnicu starým rodičom, strýkovi do zahraničia, alebo ju vhodíte do schránky susedkám, ktorým nikto veľmi nepíše. Určite sa každý poteší.
My sme napríklad vytvorili sadu obrázkov, ktoré sme pozliepali a poslali ako maxipozdrav do detského domova. Vždy nám prišla odpoveď plná vďaky a potešenia.



....................................
Ďalšia inšpirácia z netu:
http://ourhouse.typepad.com/full_circle/2007/10/autumn-trees-cr.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Našli ste čo ste hľadali? Inšpiroval vás článok k vlastnej aktivite? Podeľte sa. Bude mi potešením a povzbudením, keď zanecháte odkaz v komentároch, alebo kliknete v miniankete pod článkom.

Hľadali ste niečo iné? Chýba vám nejaká doplňujúca informácia? Alebo sa chcete na spýtať na niečo konkrétne? Takisto môžete použiť komentáre, alebo môj e-mail. Odpoviem skoro a rada.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...